In deze tijd is het heerlijk om eventjes in je moestuin aan de slag te gaan of te ontspannen in je tuin. Kun je wel wat tips gebruiken voor jouw tuin? Het gloednieuwe printmagazine van de website Tuinen.nl biedt inspiratie aan iedereen die de tuin wil herontdekken.

Lees bijvoorbeeld hoe je de tuin een beachlook geeft met wuivende grassen en bloeiende planten vol bijen en vlinders. De trendtuinen van 2020 zijn helemaal gericht op genieten van de tuin. Met natuurlijke materialen creëer je een exotische loungeplek voor eindeloze zomeravonden.

Vakantiesfeer in eigen tuin - Tuinen.nl magazine

Vakantiesfeer op je eigen terras en nog meer

Veel mensen zijn gewend in de zomer naar het zuiden af te reizen waar bougainville, oleander en sinaasappelboompjes zorgen voor een heerlijke vakantiesfeer. In Tuinen.nl vertellen we hoe je dat in je eigen tuin ook voor elkaar kunt krijgen. Gewoon op je terras!

Verder in deze speciale editie van Tuinen.nl aandacht voor hortensia’s. Iedereen wordt blij van zo’n zee van witte, roze of blauwe bloemen die ook nog eens gemakkelijk zijn in het onderhoud. Ook krijg je veel praktische tips over het gazon, een artikel over planten die van schaduw houden en een diy van een bloemenkrans.  Nog een tip uit het magazine: plant in mei wat dahlia’s en je hebt echt de hele zomer een mooi boeket op je tuintafel. Dat voelt elke dag als een feestje!

Voortuintje - Tuinen.nl magazine

Haal Tuinen.nl magazine in de winkel of bestel online

Tuinen.nl magazine kost slechts 3,95 euro. Het magazine ligt vanaf 10 april 2020 in de winkels en is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Jumbo, Primera, Ako en Bruna. Je kan het magazine ook online bestellen via Vipwinkel.nl.

Anderen lezen ook:  Nieuw: De Tuin op Tafel 04-2019

Neem een kijkje