Tussen alle klussen door, is het belangrijk om te genieten in de tuin. Maak plaats voor een loungeset en partytent en zet de barbecue maar alvast aan. 

Comfortabele tuinmeubelen

Tuinmeubelen bij aan de sfeer en natuurlijk aan het comfort. Ze zorgen er immers voor dat je lekker kunt tafelen met vrienden en familie én kunt luieren op een warme zomerdag! Vooral een loungeset is voor dit laatste heel geschikt. Kies voor een houten, aluminium of wicker loungeset.

Tuinsets

Zit je liever wat hoger of vind je het gezellig om met elkaar te eten aan een hoge tafel, kies dan voor een tuinset met twee, vier of zes stoelen. Een tuinset staat ook vaak direct al heel gezellig en sfeervol in de tuin.

Barbecue aan, en genieten maar!

Iedereen wordt blij van buiten eten! Een barbecue of buitenkeuken leent zich daar perfect voor. Kies een barbecue op gas, elektriciteit of houtskool, een compact of zelfs draagbaar model, of ga voor een uitgebreide buitenkeuken. Het grote aanbod maakt het kiezen ietwat lastig, maar ook wel erg leuk, want alle barbecues hebben stuk voor stuk unieke mogelijkheden.

Ga voor onze beter barbecueën recepten!

Veilig barbecueën 

Welke barbecue je ook kiest, ga altijd veilig te werk. Hierbij een aantal tips voor een geslaagd én veilig feest:

  • Houd rekening met de windrichting; zet je barbecue het liefst op een plek uit de wind. Of in ieder geval zo dat je gasten niet in de rook zitten.
  • Gooi nooit spiritus, benzine of petroleum op de barbecue; gebruik liever aanmaakblokjes.
  • Gebruik de barbecue nooit binnen; je loopt hierdoor kans op een koolmonoxidevergiftiging.
  • Zet een gasfles altijd naast de barbecue, nooit eronder! Zet de fles goed rechtop en check eerst de datum en de slang op gaatjes. Steek de barbecue aan op het moment dat je het gas opendraait.
  • Zet de barbecue op een stevige ondergrond en laat hem staan als hij brandt.
  • Let bij een elektrische barbecue op met water. Zet hem niet naast een vijver of zwembad en pas op met regen.
Anderen lezen ook:  Fleur je balkon, terras of tuin op en vier Pasen buiten!

Feestelijk genieten met een partytent

Met een partytent kun je altijd genieten in de tuin. Of het nu regent of juist veel te warm is; een partytent biedt uitkomst. Met regen zit je droog en op warme dagen in de schaduw! Ook bij wind vind je beschutting in een partytent. En wat dacht je van die heerlijke zomeravonden: een partytent zorgt dan voor warmte en sfeer!

Zoek jij nog naar geschikte partytent, barbecue of buitenkuiken om je tuin op te fleuren? Neem dan eens kijkje bij de lokale bouwmarkt of het online portaal van GAMMA.

var WA = window.WA = window.WA || {};
WA.cb = Math.floor(Math.random()*10000000000) + 1;
WA.anchor = document.getElementById(“wa_47247”);
if(WA && WA.anchor){
WA.elm = document.createElement(“img”);
WA.anchor.appendChild(WA.elm);
WA.elm.src = “https://secure.adnxs.com/imptr?id=47247&t=2&redir=https://ad.doubleclick.net/ddm/trackimp/N377810.210985ADSERVER.WEBADS.NL/B22430818.242075050;dc_trk_aid=439672618;dc_trk_cid=113494955;ord=”+WA.cb+”;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=;tfua=?”;
}