In De Tuin op Tafel  04 2021 maak je weer kans op geweldige prijzen. Vul hieronder je gegevens in, kies welke prijs jij wilt winnen en doe mee!

Deze editie maak je kans op een van deze geweldige prijzen:

4x boek De smaakvergelijking
Wil je weten wat er in je pan (en mond) gebeurt? Dan is de smaakvergelijking iets voor jou. Deze gids helpt je om elementaire ingrediënten te verheffen en heerlijke gerechten te bereiden die telkens de juiste toon weten te raken. Moleculair bioloog en culinair schrijver Nik Sharma dook hiervoor diep in de wetenschap achter smaak. Hij onderzoekt aan de hand van ruim 100 recepten (grotendeels van Indiase oorsprong) de componenten die onze smaakbeleving beïnvloeden, zoals emoties en zicht. Ook behandelt hij de basissmaken zoet, zuur, bitter, zout, umami en smaakversterkers. Een smaakvolle ontdekkingsreis waarin theorie en praktijk prachtig vervlochten zijn. Prijs: € 39,99.

3x boek Eat This
In Eat This vind je smaakvolle en verrassende groentebereidingen van de hipste broers van Zeeland. In hun nieuwe kookboek laten de Blendbrothers zien dat groenten spannend, toegankelijk en allesbehalve saai zijn! In een handomdraai kun je superoriginele en smaakvolle bereidingen op tafel zetten, waarvan iedereen gaat watertanden. De Blendbrothers geven hun geheime combinaties prijs, waardoor je net dat tikkeltje extra smaak in een gerecht tovert. De gerechten zijn eenvoudig te maken of als inspiratie te gebruiken. Geen ellenlange ingrediëntenlijsten, gewoon 70 lekkere groentebordjes met die fingerlicking touch! Prijs: € 25,99.

4x boek Eetbare en giftige paddenstoelen
Paddenstoelen verzamelen? Dan moet je wel weten wat je plukt! In Eetbare en giftige paddenstoelen van paddenstoelenkenner Hans E. Laux worden eetbare soorten op heldere wijze vergeleken met hun giftige dubbelganger. De handige veldgids brengt 175 paddenstoelen snel herkenbaar in beeld aan de hand van prachtige kleurenfoto’s. Ook worden de belangrijkste onderscheidende kenmerken duidelijk toegelicht in woord en beeld, en bevat het boek heldere aanwijzingen voor wie paddenstoelen wil zoeken en plukken. Zo kun je met een gerust hart de smaak van wilde paddenstoelen te pakken krijgen. Prijs: € 20.

4x boek de Aardappeleters
Sushi, schnitzel, steak… wereldberoemde gerechten die we dagelijks eten, maar ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten. Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd? De Aardappeleters – Joris Vermeer, Joost Engelberts en Bas Zwartepoorte – zochten het uit. Uit de krochten van eeuwenoude bibliotheken en uit de monden van chefs, baronnessen en uitvinders worden de oerrecepten opgediept. Het resultaat: een boek vol verrassende avonturen met babi en bbq, en epische verhalen over nazi’s en spaghetti, maffia en kaasfondue. Een reis ook vol memorabele ontmoetingen, zoals met de laatst levende telg van het roemruchte geslacht Stroganoff, die sinds de dood van haar moeder nooit meer een fatsoenlijke boeuf stroganoff heeft gegeten. Prijs: € 29,99.

Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met ons Privacybeleid. De winnaars ontvangen persoonlijk na afloop van de actie bericht van ons.

Helaas, deze winactie is afgelopen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer acties.