Op zoek naar een perfect cadeau voor iemand met groene vingers? We inspireren je graag met 4 cadeautips. Ideaal om de natuur- en tuinliefhebber te verwennen met de feestdagen, maar ook leuk om zelf te krijgen!

1. Zaai op kleur

DeZaden zaai op kleur

Het perfecte cadeau voor iemand met groene vingers is natuurlijk een cadeau dat kan groeien! Met de Grow Gifts van DeZaden geef je een potje met zaden voor bloemen of groenten cadeau. Geef bijvoorbeeld deze kleurrijke collectie cadeau. Met deze sets kan je direct aan de slag om je eigen groente te kweken. Los de aardetablet op in water en zaai per potje drie gekleurde variëteiten. Leuk als cadeau voor op de vensterbank of in de keuken.

 

2. Perfect cadeau voor iemand met groene vingers

 

Het perfecte cadeau voor iemand met groene vingers: Een abonnement op De Tuin op Tafel. Boordevol inspiratie en praktische tips voor jouw moestuin. Bestel nu jouw abonnement met feestelijke korting! Geef je het abonnement cadeau? Dan stopt het automatisch.

 

3. Decoratief boeket

Wil jij in de winter naast een kerstboom ook een mooi boeket in huis? Dan is online bloemist bloomon iets voor jou. Speciaal voor de feestdagen ontwikkelden zij twee stijlen. Kies je voor Cinnamon Holiday, een ode aan de nostalgische kerst met champagneroze en warme terracotta- en spicetinten? Of ga je voor Botanical Celebration, waarvoor de stylisten zich lieten inspireren door Scandinavisch design en de natuur? Welke je ook kiest, ze vormen een perfecte match met elke kerstboom! Bestel via www.bloomon.nl

 

4. Voor jou en voor de vogels

Duurzaam nestkastje

Kan je geliefde enorm genieten van vogels in de tuin? Geef dan een nestkastje cadeau. Koop je het nestkastje bij de webshop van Vivara, dan gaat een deel van de opbrengst naar natuurbeschermingsorganisaties zoals Natuurmonumenten. Het is dus eigenlijk een dubbel cadeau voor een tuinliefhebber.

 

 

*De links in dit artikel zijn affiliate links