Op zoek naar een mooie toevoeging aan uw tuin? Deze wilgentenen moesbakken zijn een prachtige optie! Ze kunnen in verschillende vormen en maten voor u gemaakt worden. Groot of klein, voor Van Aalsburg is het geen probleem.

De moesbakken zijn stevig genoeg om grote hoeveelheden grond te weerstaan. Uw moestuin zal een flinke upgrade krijgen wanneer er nieuwe groente of fruit geteeld kan worden. En dat in een prachtige wilgentenen moesbak!

Naast de wilgentenen moesbak, heeft Van Aalsburg nog veel meer wilgentenen producten in hun assortiment.

Bent u nog niet bekend met Van Aalsburg? Van Aalsburg is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar hoogwaardige wilgenproducten op ambachtelijke wijze vervaardigt. Ze hebben namelijk een eigen kwekerij van ruim 150 hectare aan eigen producten.

Een wilgentenen schutting om uw (moes)tuin?

Naast moesbakken, bent u dus ook voor wilgentenen schuttingen bij Van Aalsburg aan het juiste adres. Dit voegt niet alleen een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuin, maar biedt ook praktische voordelen. De flexibele eigenschappen van wilgentakken maken het namelijk mogelijk om de schutting op maat te maken.

wilgentenen schutting

Voor de echte tuinliefhebbers is het zelfs mogelijk om een doe-het-zelf-pakket te bestellen.

Hierbij krijgt u een uitgebreide handleiding waarin staat hoe u de wilgentenen schutting zelf in elkaar zet. Dus mocht u lekker zelf in de tuin aan de slag willen gaan, dan is deze optie er zeker!

Het complete pakket om uw wilgentenen schutting zelf te maken

Wanneer u ervoor kiest om de schutting zelf te vlechten, geeft Van Aalsburg de mogelijkheid om alle benodigdheden hiervoor direct mee te bestellen. Denk hierbij aan een grondboor om de kastanje palen stevig in de grond te krijgen.

Anderen lezen ook:  3 tips voor meer dieren in je tuin

Of postsavers om te voorkomen dat de palen op de meest kwetsbare plekken wegrotten. U kunt ook nog lijnolie mee bestellen. Lijnolie kan de levensduur van uw nieuwe schutting met maar liefst 2 tot 3 jaar verlengen, mits het ieder jaar wordt aangebracht.

U kunt de wilgentenen schutting eenvoudig online bestellen via de webshop van Van Aalsburg. Naast schuttingen zijn er ook draai- en schuifdeuren mogelijk.

Meer groen? Kies voor een levende wilgentenen schutting!

Naast de traditionele wilgentenen schutting is het ook mogelijk om een levende wilgentenen schutting te laten plaatsen. In deze tuinomheining zijn dikke wilgenstammen verwerkt, die gaan groeien. Dit geeft uw tuin een nóg levendigere sfeer.

Kortom, Van Aalsburg is dé leverancier van wilgentenen schuttingen en moesbakken. Laat u verrassen en werp een blik op onze webshop om onze hoogwaardige wilgenproducten te bekijken!

  1. +31 (0)418 58 12 29
    Paalgraaf 11
    4174 LC Hellouw