Vogeltjes die vrolijk fluiten in de tuin en wat waterige maar warme zonnestralen die door de gordijnen naar binnen vallen. Het voorjaar geeft ons gelukkig wat mooie lichtpuntjes. Wakkert de lente ook jouw liefde voor groen weer aan?

Liefde voor de moestuin

Heb jij al (voor)gezaaid? Waarschijnlijk zijn tegelijk met de eerste zonnestralen ook de moestuinkriebels bij jou tevoorschijn gekomen. Er is weer genoeg te doen, zo kun je de grond voorbereiden en rustig aan al wat dingen zaaien. Zorg ervoor dat je een gieter bij de hand hebt om meteen na het zaaien water te kunnen geven. Zo geef je je planten een goede start en geniet je straks van een rijke oogst. Hoe je die rijke oogst realiseert en wat je er vervolgens mee kunt doen, lees je in De Tuin op Tafel.

Liefde voor tuinieren

Na een periode waarin het wat rustiger is geweest in de tuin, kunnen we onze liefde voor groen weer volledig laten ontplooien in de tuin. Snoeien, zaaien, de gieter vullen en alle planten van een slok water voorzien… Maar vooral ook volop genieten van bomen en struiken die al vrolijk bloeien en bollen die uit de grond schieten en de tuin allerhande mooie kleuren geven.

In het magazine TuinSeizoen delen we die liefde voor tuinieren en vind je inspiratie en informatie om optimaal van jouw tuin te kunnen genieten!

Liefde voor groen leven

Isoleren, energie besparen en ook in de tuin gaan we bewuster met het milieu om. Tipje: gebruik eens een gieter om regenwater op te vangen en dit aan je planten te geven! In het tijdschrift Groener Wonen geven we volop tips over hoe je je woning en je tuin kunt verduurzamen. Aangevuld met leuke interviews en binnenkijkers in prachtige duurzame huizen biedt Groener Wonen volop inspiratie voor een groen leven.

Liefde voor interieur en natuur

Lekker het bos in om je hoofd leeg te maken of even ontspannen in je tuin, helpt om even tot rust te komen. Geen zin om op pad te gaan? Laat je inspireren door het tijdschrift LandIdee. Neem een kijkje in bijzondere huizen, ga aan de slag met creatieve DIY-projecten of geniet van vrolijke dierenweetjes.