Kweek je zelf groenten en fruit en houd je van plantaardig eten? Dan is V’GAN Lifestyle Magazine wellicht iets voor jou!

V’GAN Lifestyle Magazine is een platform met een missie: laten zien hoe lekker, gezond én gevarieerd plantaardig eten kan zijn. Daarvoor hoef je helemaal niet 100% over te stappen op een plantaardig eetpatroon. Alle beetjes helpen! Plantaardig eten is goed voor je gezondheid, voor de aarde en je werkt mee aan het verminderen van dierenleed. Bovendien hoeven we jou als moestuinier niet te vertellen hoe lekker het is om lekker veel verse groenten en fruit te eten!

Heel veel recepten

V’GAN Lifestyle Magazine verschijnt vijf keer per jaar en staat boordevol overheerlijke plantaardige recepten. Daarnaast vind je in het tijdschrift heel veel verhalen over gezondheid, een low-waste lifestyle, duurzaamheid, vegan hotspots, fijne vegan producten en interviews met inspirerende vegans. Online wordt dit aanbod verder aangevuld met recepten, interessante achtergrondverhalen en handige tips. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Ga naar www.vganmagazine.com

V’GAN Lifestyle Magazine in de winkel

In V’GAN Lifestyle Magazine vind je tientallen recepten en inspirerende verhalen over een plantaardige en sustainable lifestyle. Nieuwsgierig? Je koopt het magazine in alle boekhandels online via www.vipwinkel.nl. Wil je geen enkele uitgave missen? Word dan abonnee!

 

Anderen lezen ook:  Culinaire lezersreis naar Apulië