Kweek je zelf groenten en fruit en houd je van plantaardig eten? Dan is ons V’gan Lifestyle Magazine wellicht iets voor jou!

Living the Green Life

V’gan maken we samen met het onlineplatform Living the Green Life. Dit platform heeft als missie om iedereen minimaal één keer per week plantaardig te laten eten.  Eén keer per week is voor iedereen haalbaar. Plantaardig eten is goed voor je gezondheid, voor het milieu en je werkt mee aan het verminderen van dierenleed. En natuurlijk is het nog lekker ook, maar dat hoeven we jou als moestuinier niet te vertellen!

VGAN_lifestyle_magazine

Heel veel recepten

V’gan verschijnt vier keer per jaar  en staat boordevol vegan recepten, voor een groot deel ontwikkeld door founder Sanne van Rooij, bekend van het Instagramaccount beautyblends. Daarnaast vind je in het tijdschrift inspirerende verhalen over gezondheid & vitaminen, portretten van bekende healthbloggers uit binnen- en buitenland zoals Mark Schadenberg, Leonore Verheijen en Deliciously Ella. Actrice Sanne Vogel gunt je een blik in haar eetdagboek.

VGAN_lifestyle_magazine

Duurzame projecten

Verder aandacht voor mooie, duurzame projecten zoals Too good to go  en een spraakmakend interview met Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Blader ook even naar de vegan hotspots & events en doe mee met de actie en maak kans op een vegan rugtas (Osier) of een prachtige wok van Demeyere.

 V’gan Lifestyle magazine in de winkel

In het eerste nummer van V’gan Lifestyle 2019 dat nu in de winkels ligt, vind je meer dan 50 recepten en inspirerende verhalen over de vegan lifestyle. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder alvast een preview. Je koopt het magazine in alle boekhandels en online via Vipwinkel.nl. Wil je geen enkele uitgave missen? Meld je dan aan als abonnee via Mijntijdschrift.nl.

Anderen lezen ook:  Huismus spant opnieuw de kroon